Swarovski hangers

Helios-Pendant 6040 30mm

Avontuurlijk en toch elegant, het unieke ontwerp van de Helios-hanger past prachtig bij eigentijdse creaties die vragen om een modieuze,ietwat overdreven vorm. Het grote ovale gat vergroot de veelzijdigheid ervan door een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk te maken, waaronder het er doorheen rijgen van zware kettingen - een huidige must-have op landingsbanen. Of combineer het met leer of koord om luxueuze en toch toegankelijke looks te creëren met een progressief gevoel. "Helios" was de zonnegod in de Griekse mythologie, een naam die verwijst naar het zonnestraaleffect van de delicate facetten, perfect om uw mode-, sieraden- of accessoireontwerpen met licht te doordrenken.

Key-Pendant 6919 30mm

De unieke facetten van de sleutelhanger hebben een studie gecreëerd van contrasten op een klassieke vorm, geïnspireerd door de Japanse conceptuele kunstenaar Yoko Ono. Beroemd om haar avant-garde uitspraken, waarbij vaak echtgenoot John Lennon betrokken was, heeft haar ontwerp voor deze kristallen hanger een unieke snit die de levensechte uitstraling accentueert. Met een "sleutelring" aan de bovenkant, maakt het een eigentijdse charme in sieradensets, en geeft het ook artistieke flair aan accessoires en woondecoraties. "Stel je een sleutel voor", zegt Yoko Ono, "die de deur opent naar het bos met zijn geheimen, naar de lucht met zijn vredigheid, naar het universum met zijn oneindigheid, naar een toekomst met de belofte van een beter leven." Dit is hoe de kunstenaar de betekenis van de werkelijk verbluffende sleutelhanger ontgrendelt.

Swarovski 4139 30mm Cosmic Ring

Trek de aandacht van iedereen met de Swarovski 4139 30 mm kosmische ring in Crystal AB. Deze grote kristallen component heeft een eenvoudige ringvorm vol hedendaagse schittering. Kleine facetten worden in het oppervlak gesneden om het licht op te vangen en een zachte reflectie te creëren. Ontwerp een hanger met deze ring als basis of probeer hem als schakel in een stoere ketting. De verbluffende irisatie die van het oppervlak van dit onderdeel glanst, zal zeker een magisch tintje geven aan elk ontwerp.
Diepte 7,5 mm, diameter 30 mm, openingsdiameter 18 mm

Square Cross Pendant 6866 20mm

Als een moderne interpretatie van de klassieke kruisvorm, heeft deze hanger een ingewikkeld gefacetteerd patroon dat straalt vanuit het midden en een ongeëvenaarde schittering geeft. De zeer nauwkeurige snit maakt het een dynamisch onderdeel dat zowel goed werkt als een op zichzelf staand of als een opvallend middelpunt, maar ook in combinatie met andere kristallen hangers, kralen of parels. Het symmetrische kristal heeft dezelfde lengte en dikte op alle vier de secties van het kruis, wat bijdraagt aan de tijdloze aantrekkingskracht en het gebruik ervan in een breed scala aan stijlen en looks vergemakkelijkt.